Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Κι άλλα λεφτά σπρώχνει ο Δέδες για τις ζημιές από τον κυκλώνα

Τι διαπίστωσε από την επίσκεψή του στην Αργολίδα ο Γενικός
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνεχίζοντας τη σειρά επισκέψεων και αυτοψιών στους πλημμυρόπληκτους Δήμους, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Δέδες βρέθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών και στο Δήμο Επιδαύρου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να προχωρήσει σε αξιολόγηση της έκτασης των ζημιών που προκλήθηκαν στις υποδομές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του προηγούμενου διαστήματος.

Κι άλλα λεφτά σπρώχνει ο Δέδες για τις ζημιές από τον κυκλώνα

Ο Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο του Άργους με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, Αντιδημάρχους και στελέχη του Δήμου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε θέματα αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές του Δήμου και οι αποζημιώσεις των πληγέντων πολιτών. «Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους Δήμους και τους πολίτες που επλήγησαν», επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και συμπλήρωσε «είναι σαφής η πολιτική υποστήριξης του Υπουργείου μας και προς τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και η υποστήριξη αυτή θα πραγματωθεί τόσο με την τεχνογνωσία των στελεχών του Υπουργείου, όσο και με οικονομική ενίσχυση που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα για την αποκατάσταση των υποδομών που επλήγησαν».

Κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μηχανικών και υπηρεσιακών παραγόντων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, διαπιστώθηκαν πέραν των μεγάλων καταστροφών στο οδικό δίκτυο του Δήμου, σημαντικής έκτασης ζημιές και στο λιμάνι Κιβερίου, οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Κι άλλα λεφτά σπρώχνει ο Δέδες για τις ζημιές από τον κυκλώνα

Τέλος, συνάντηση πραγματοποίησε ο Γιώργος Δέδες και στο Λυγουριό, με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Κωνσταντίνο Γκάτσιο και στελέχη της αυτοδιοίκησης για τις ζημιές που άφησε πίσω της η θεομηνία των προηγούμενων ημερών. «Θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση για την επανόρθωση βλαβών στα πληγέντα δίκτυα», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ικανοποίησης των αιτημάτων που τέθηκαν, τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τους παρευρισκόμενους στη σύσκεψη αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org