Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Μαρέβα Γκραμπόφσκι

ΚΕΘΙ: Η ξενάγηση της Σόνιας Ταντάρου Κρίγγου στην σύζυγο του Πρωθυπουργού

Η πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας υποδέχθηκε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, μαζί με την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, υποδέχθηκαν την σύζυγο του Πρωθυπουργού κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για γυναίκες θύματα βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου.

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου ενημέρωσαν την κα Γκραμπόφσκι για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της δομής και για το πλάνο δράσεων για την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών που υλοποιείται, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και η ένταση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Μαρέβα Γκραμπόφσκι

 

Νωρίτερα η κα Κρίγγου συμμετείχε σε κλειστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την γυναικεία οργάνωση Women Act, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης με θέμα «Η γυναικεία ηγεσία ως μοχλός επανεκκίνησης της επιχειρηματικότητας».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η σύζυγος του Πρωθυπουργού κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι,ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνος Ζέρβας ,η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη κα Elizabeth K. Lee, η Επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου καθώς και η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κα Μαρία Συρεγγέλα και είκοσι γυναίκες επιχειρηματίες της πόλης.

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.