Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καυτές εξελίξεις στο έγκλημα της Κοιλάδας

Η κατάθεση του επιστήθιου φίλου του καπετάνιου και η αποκάλυψη του DNA και του γενετικού υλικού.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 21 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Κατέθεσε ο 49χρονος επιστήθιος φίλος του δολοφονημένου Θανάση Λάμπρου, στο σπίτι του οποίου στην Κοιλάδα βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες ο 42χρονος καπετάνιος, και μάλιστα από το δικό του περίστροφο τον Δεκέμβριο του 2014. 

Ο μάρτυρας - κλειδί εξετάστηκε από τον εισαγγελέα αλλά και από τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορούμενης χήρας, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της.

Ο δικηγόρος της 41χρονης ρώτησε τον μάρτυρα με ποια γυναίκα είχε σεξουαλική επαφή, καθώς γενετικό υλικό του βρέθηκε σε ένα χαρτί στα σκουπίδια. Εκείνος απάντησε ότι δεν προερχόταν από σεξουαλική επαφή. Όσο για το αίμα του, που επίσης βρέθηκε σε κομμάτι χαρτιού σε κάδο απορριμμάτων, ο 49χρονος απάντησε ότι ίσως να ήταν από κόψιμο στο ξύρισμα.

Σε ερώτηση του συνηγόρου εάν υπήρχε περίπτωση ο άτυχος καπετάνιος να βρήκε τη σύζυγό του μαζί του ή με κάποιον άλλο άνδρα, ο μάρτυρας ήταν κατηγορηματικός: «Σε καμία περίπτωση. Γνώριζε πως εγώ πήγαινα τακτικά στο σπίτι και, αν την έπιανα, δεν θα την κάλυπτα», είπε και εκτίμησε ότι το θύμα πήγε στο σπίτι πριν από τη σύζυγό του.

Στην ερώτηση πώς γίνεται το όπλο του φόνου να έχει 15 επιμολύνσεις, αλλά καθόλου DNA της χήρας, ο επιστήθιος φίλος του 42χρονου καπετάνιου απάντησε: «Ή έχει σκουπιστεί ή δεν έχει σκουπιστεί».

Αναφορικά με την ενέργεια του να πετάξει σε ένα χωράφι τις υπόλοιπες σφαίρες που είχε φυλαγμένες στο σπίτι του στην Κοιλάδα απάντησε: «Τις πέταξα όταν έκανα τα τηλεφωνήματα. Το έκανα για να μην με συνδέσουν με το όπλο και μπλέξω».

Όταν ο 49χρονος είπε πως με αυτά που είδε πίστεψε πως ο θάνατος του καπετάνιου ήταν αυτοκτονία, ο εισαγγελέας του επισήμανε ότι φάσκει και αντιφάσκει. «Γιατί, τότε, κρύψατε τις σφαίρες, αφού πιστεύατε ότι είναι αυτοχειρία;», τον ρώτησε, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία κίνηση πανικού.

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.