Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημήτρης Κωστούρος Επόμενη Μέρα

Καυγάς Γραμματικόπουλου με την πραγματικότητα

Πολιτικά καυγαδάκια με αφορμή το Ξενία

Για «καυγά του κ. Γραμματικόπουλου με την πραγματικότητα» κάνει λόγο η παράταξη Κωστούρου απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωσή του για το Ξενία.

Όπως σημειώνεται σχετικά:

Έχει πάψει εδώ και αρκετό καιρό να μας απασχολεί το «διαζύγιο» που έχει πάρει ο Κος Γραμματικόπουλος με την πραγματικότητα. Όμως πρέπει να προστατεύουμε την αλήθεια για να προστατεύουμε όλους εκείνους που επιθυμούν να την μάθουν, αλλά και εκείνους που δούλεψαν σκληρά για να ενταχθεί το ΤΡΙΑΝΟΝ σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Για άλλη μια φορά λοιπόν ο Κος Γραμματικόπουλος δείχνει την  ολοκληρωτική άγνοιά του ακόμα και για τα πιο απλά.

1) Συνεχίζει να μπερδεύει απαιτούμενες διαδικασίες συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων με ευσεβής πόθους.

2) Δεν καταλαβαίνει ούτε τα πιο απλά όπως τη λέξη «ιδιοκτησιακό»

3) Απαντά στα στοιχεία και στα επιχειρήματα που παραθέσαμε λέγοντας ότι «επιλέξαμε» την ένταξη του ΤΡΙΑΝΟΝ από το Ξενία, αγνοώντας την κοινή λογική.

Ξανά λοιπόν.

Τα παραδείγματα που παρέθεσε ο Κος Γραμματικόπυλος, ήταν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, δηλαδή ανήκουν στους αντίστοιχους Δήμους. Το Ξενία Ναυπλίου ΔΕΝ είναι. Η πραγματικότητα δηλαδή είναι ότι μας εγκαλεί γιατί δεν καταθέσαμε μια πρόταση που δεν είχαμε το δικαίωμα να καταθέσουμε, αντί να διεκδικήσουμε (και το καταφέραμε) αυτό που ήταν εφικτό με το ΤΡΙΑΝΟΝ

θα κλείσουμε με μια διαπίστωση που έχουμε ξανακάνει. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι πολύ σοβαρός για να αντιμετωπίζεται  με τέτοια άγνοια και προχειρότητα. Και δυστυχώς ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης διαρκώς επαναλαμβάνει τον εαυτό του.

Υ.Γ. 1. Ευχαριστούμε τον Κο Γραμματικόπουλο, γιατί με αφορμή την ανακοίνωσή του μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναδείξουμε την επιτυχία της ένταξης του ΤΡΙΑΝΟΝ με προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ, σε μια εξαιρετικά απαιτητική και ανταγωνιστική διαδικασία.

Οι προσωπικές ανασφάλειες του Κου Γραμματικόπουλου σχετικά με την απουσία του από τα κοινά ουδόλως μας αφορούν. Η ακριβής πληροφόρηση των δημοτών όμως είναι προτεραιότητας μας γι αυτό και σπεύδουμε πάντα με στοιχεία.

Μιζέρια και κακομοιριά δύο λέξεις που τις  χρησιμοποιούμε συνεχώς σε ανακοινώσεις μας που απευθύνονται στον Κο Γραμματικόπουλο.

Είχε προηγηθεί το δελτίο τύπου του Χρήστου Γραμματικόπουλου, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας για τα Ξενία Ναυπάκτου και Σπάρτης, μέσω του οποίου επαναλάμβανε την πρότασή του για μετατροπή του Ξενία σε συνεδριακό κέντρο αφού πρώτα περιέλθει στον Δήμο.

Σε αυτό είχε απαντήσει η δημοτική αρχή, εστιάζοντας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του παρατημένου οικήματος το οποίο είναι διαφορετικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της Σπάρτης και της Ναυπάκτου.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.