Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Κάτι καλό ετοιμάζεται στον Αχλαδόκαμπο

Μετράει αντίστροφα για να ανοίξει τις πύλες του ο ξενώνας του χωριού.

Αναβαθμίζεται και αποκτά προοπτική ο Αχλαδόκαμπος με την επικείμενη λειτουργία του ξενώνα που έχει αναλάβει να διαμορφώσει και να προωθήσει η ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

Ο πρόεδρος της ΑΡΓΩ Νίκος Δελής αφού πρώτα πέτυχε να αναστήσει την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία στη Νέα Κίο, και να αξιοποιήσει τα καταστήματα της πλατείας που έχει στην ιδιοκτησία της, έβαλε πλώρη να δημιουργήσει έναν όμορφο και φιλόξενο ξενώνα στον Αχλαδόκαμπο. Και τα κατάφερε!

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Το σχέδιο των ανθρώπων του χωριού να μετατρέψουν το ιστορικό κτίριο που διαθέτουν σε ξενώνα για να προσελκύσουν επισκέπτες, είχε παγώσει από την στιγμή που ήρθε ο «Καλλικράτης» και μειώθηκαν οι χρηματοδοτήσεις στους Δήμους.

Η ΑΡΓΩ ήρθε σαν σανίδα σωτηρίας για τον ξενώνα και σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο του χωριού δούλεψαν με μεράκι και πραγματοποίησαν όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να ετοιμάσουν το κτίριο και να το φέρουν σε λειτουργική κατάσταση. Πλέον μένουν μόνο κάποιες μικρές πινελιές για να τεθεί σε λειτουργία, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στις γιορτές.

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διακόσμηση του χώρου που δένει αρμονικά με το περιβάλλον, έχοντας έντονο το τοπικό στοιχείο. Την επιμέλεια έχει αναλάβει το δημιουργικό γραφείο Studio Jazz και ο Αχλαδοκαμπίτης γραφίστας Παναγιώτης Ρουμεντζάς, που γνωρίζει τον τόπο του καλύτερα από τον καθένα.

Έξυπνη η ιδέα να ακολουθηθεί μία θεματική με βάση το χωριό, τα αξιοθέατά του, τα τοπία του, τις ασχολίες των ντόπιων, χιονισμένες εικόνες, καλά κρυμμένες ομορφιές που ελάχιστοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν. Ίσως να παρακινήσουν τον επισκέπτη να μάθει γι' αυτά και να θελήσει να τα επισκεφθεί.

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Μία πολύ όμορφη εικόνα και ένα τολμηρό συνάμα εγχείρημα που για να πετύχει θα πρέπει να ακολουθήσει οργανωμένη προώθηση με τα κατάλληλα εργαλεία, όχι μόνο για τη νέα δομή αλλά και γενικότερα για το χωριό που έχει τα φόντα να προσελκύσει επισκέπτες αν ασχοληθούν σοβαρά οι ντόπιοι με την προβολή του και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του.

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.