Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πύλος Λιμάνι

Καθάρισαν το λιμάνι στην Πύλο

Η Λιμενική αρχή της πόλης πήρε την πρωτοβουλία για τις εργασίες

Eργασίες καθαρισμού του λιμανιού της Πύλου διοργάνωσε η Λιμενική Αρχή της πόλης επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου. Το λιμάνι εξάλλου αποτελεί ένα σημαντικό σημείο τουριστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος που προσελκύει πλήθος επισκεπτών και αξίζει τη προσοχή και τη φροντίδα των τοπικών αρχών.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλειο Τσώνη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠΝ Θεόδωρο Χαραμαρά, ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη Πύλου, Πλωτάρχη Νικόλαο Παπακωνσταντίνου και τα στελέχη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, για την πορεία της διαδικασίας καθαρισμού του λιμένα και τις ανάγκες στον τομέα της καθημερινότητας. 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος τόνισε: «Τόσο με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, όσο και με τη συνεχή στήριξη των κατοίκων και τον σεβασμό τους προς το περιβάλλον, μπορούμε να πετύχουμε μια καλύτερη εικόνα για το Δήμο μας. Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον κύριο Λιμενάρχη και τους συνεργάτες του, για την σημαντική πρωτοβουλία τους και τους εύχομαι δύναμη και κάθε καλό στο πολυεύθυνο έργο τους».
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.