home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Κατάθεση ψυχής από Καλλιάνο: Είναι ένας εφιάλτης αυτός ο ιός, έκλαιγα μόνος σαν μικρό παιδί

Τη μάχη που δίνει ο αδερφός του με τον κορωνοϊό αποκάλυψε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, με καταγωγή από το Δρέπανο Ναυπλίου.

Με μία συγκινητική ανάρτησή του στο Facebook μοιράζεται μερικές προσωπικές του στιγμές, παρακαλώντας όλους να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Προσπάθησα να μη μιλήσω όλες αυτές τις μέρες γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου καλά αλλά ο θυμός μου είναι μεγάλος προς τους αρνητές της μάσκας και όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Ο αδερφός μου νοσηλεύεται εδώ και μέρες με κορωνοϊό, με παροχή οξυγόνου λόγω έντονης δύσπνοιας, με 40 πυρετό για αρκετές ημέρες, με πνευμονία και τραχειοβρογχίτιδα, με 2 ενδοφλέβιες αντιβιώσεις, με ενδοφλέβια κορτιζόνη και ενέσεις ινσουλίνης γιατί απορρυθμίστηκε εκτός των άλλων και το σάκχαρο του. Επίσης έχει και υγρό στην καρδιά λόγω της λοίμωξης. Ο βήχας είναι έντονος και δεν μπορεί χωρίς το οξυγόνο να κάνει βήμα διότι λαχανιάζει στο δευτερόλεπτο.

Προχθές δεν πήγαινε καλά. Δεν έπεφτε ο πυρετός για 10η μέρα και ο κορεσμός του οξυγόνου του συνεχώς μειωνόταν. Χθες και σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερα. “Άκουσε” καλύτερα ο οργανισμός του στην αλλαγή του “κοκτέιλ” αντιβιώσεων που του έδωσαν. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που κάνουν τα πάντα! Να τους έχει ο Θεός καλά, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω! Να τους δίνει δύναμη ο Θεός να σώζουν καθημερινά χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο. Είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους και με ενημερώνουν κάθε 8 ώρες για την κατάσταση της υγείας του. Μου λένε ότι περάσαμε την “ανηφόρα” αλλά ότι θα αργήσει πολύ για να συνέλθει πλήρως. Εύχομαι κάνεις άνθρωπος στον κόσμο να μην ξαναπεράσει αυτή τη στεναχώρια και την αγωνία που βιώνει η οικογένεια μου και η δική του αυτές τις μέρες.

Προχθές έκλαιγα μόνος μου σαν μικρό παιδί γιατί τον πήρα τηλέφωνο και λαχάνιαζε για να μου πει έστω και μια λέξη. Μου είπε ότι δεν πάει καλά και ότι φοβάται πολύ. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω, ούτε καν να πάω να τον δω. Ήταν πολύ τρομαγμένος, σε ένα δωμάτιο μαζί με ένα άλλο παιδί και δίνανε τη μάχη μαζί. Ευτυχώς βελτιώνονται και οι δύο τους πολύ αργά αλλά σταθερά.

Είναι τραγικό αυτό που ζούμε με την πανδημία. Σας παρακαλώ πολύ να προσέχετε, δεν φαντάζεστε πόσα παράλληλα προβλήματα δημιουργεί ο κορωνοϊός από τη στιγμή που θα χρειαστεί κάποιος να νοσηλευτεί. Εμβολιαστείτε όταν έρθει η ώρα σας. Προσέξτε, φορέστε μάσκες, μην ξεχνάτε ούτε δευτερόλεπτο να είστε υπεύθυνοι. Σας ικετεύω, το ζω από κοντά! Ας έρθει να μου μιλήσει εκείνη η κυρία που πατούσε τις μάσκες έξω από το Σύνταγμα και όλοι οι άλλοι που ήταν μαζεμένοι γύρω της και χειροκροτούσαν. Έχω να τους εξηγήσω πολλά! Όλοι εσείς που είστε αρνητές θα σας παρακαλέσω να σοβαρευτείτε!

Είναι ένας εφιάλτης αυτός ο ιός. Να είστε υπεύθυνοι και να προστατεύετε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας ανθρώπους σας παρακαλώ πάρα πολύ. Όλοι εσείς οι αρνητές ελάτε μια μέρα να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου για να δείτε πως μιλάει. Θα σας κοπεί ο τσαμπουκάς και η εξυπνάδα δια παντός. Ευχαριστώ τους γιατρούς και το Θεό…»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button