Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Καταργείται το νηπιαγωγείο Σχινοχωρίου

Καταργείται το νηπιαγωγείο Σχινοχωρίου με υπουργική απόφαση

Αναλυτικά τα δημοτικά και νηπιαγωγεία που καταργούνται ή συγχωνεύονται στην Πελοπόννησο και την υπόλοιπη Ελλάδα για τη νέα σχολική σεζόν.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση των υφυπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορά τους υποβιβασμούς, τις καταργήσεις και τις συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2020 - 2021.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα αποφασίστηκε η κατάργηση του Νηπιαγωγείου Σχινοχωρίου. Αποφάσεις για καταργήσεις και συγχωνεύσεις έχουν παρθεί και για άλλα νηπιαγωγεία και δημοτικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), καταργούνται 26 Σχολικές Μονάδες, συγχωνεύονται 33 Σχολικές Μονάδες και υποβιβάζονται 53 Σχολικές Μονάδες.

Να σημειωθεί ότι από την ΚΥΑ προκαλείται για τη μεταφορά μαθητών δαπάνη επί των προϋπολογισμών των Περιφερειών για το τρέχον και για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη, όπως αναλυτικότερα οι δαπάνες των Περιφερειών αναλύονται στο σημείο 32 της ΚΥΑ (σελ. 28116 του ΦΕΚ).

Τα σχολεία που καταργούνται:

 

Τα σχολέια που συγχωνεύονται:

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.