Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατάντησαν το Ναύπλιο... χωματερή και ο Δήμος δεν ξέρει που να πρωτοτρέξει

Αφήνουν τα ογκώδη απορρίμματα όπου βρουν.

Είδε κι' απόειδε ο Δήμος Ναυπλιέων με τα ογκώδη αντικείμενα που πετιούνται όπου να ναι και υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά την σχετική διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως σημειώνεται:

«Για ακόμη μία φορά θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους δημότες μας τον τηλεφωνικό αριθμό που πρέπει να καλούν για ότι αφορά τα ογκώδη αντικείμενα.

Μπορούν να επικοινωνούν με το 27520 21761 ώστε να ειδοποιούν και σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπάλληλο να κλείνουν ραντεβού για να γίνεται η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων σε προκαθορισμένο χρόνο και τόπο.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνεται η εναπόθεση δίπλα στους κάδους ή μέσα σε αυτούς, όπως και σε άλλα σημεία διάσπαρτα.

Στο 27520 21761 θα ενημερώνετε και θα κλείνετε ραντεβού για το μάζεμα των ογκωδών αντικειμένων για να έχουμε μία πόλη, έναν Δήμο ακόμη πιο καθαρό, ακόμη πιο όμορφο. Μη ξεχνάτε, εμείς οι ίδιοι μένουμε σε αυτόν τον τόπο».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.