Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Λύκειο Ερμιόνης

Κατάληψη τέλος στο ΓΕΛ Ερμιόνης

Δεσμεύσεις για λύση του προβλήματος

Έπειτα από τρείς ημέρες κατάληψης στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης, οι μαθητές επιδεικνύοντας την ωριμότητα τους και τηρώντας τις αρχικές δεσμεύσεις τους σήμερα έληξαν την κατάληψη.

Η συμβολική πράξη κατάληψης του σχολείου είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια λίγων διδακτικών ωρών, τις οποίες θυσίασαν προκειμένου να αναδείξουν το πρόβλημα και την έντονη δυσαρέσκεια τους, αφού από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι 55 και πλέον χαμένες ώρες του πανελλαδικά εξεταζόμενου μαθήματος δεν έχουν διδαχτεί.  

Ο Δήμος Ερμιονίδας που από την αρχή στάθηκε στο πλευρό των μαθητών εκτιμά ότι κίνηση αυτή βρήκε ανταπόκριση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την σχετική ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού, και άμεσα, παρά τις δυσκολίες του συστήματος, οι κενές θέσεις θα πληρωθούν και τα κενά θα καλυφθούν, τόσο λόγω της φιλομάθειας των διδασκόμενων όσο και λόγω του έργου που επιτελεί ο διδάσκων.

Ο Δήμος Ερμιονίδας δηλώνει πως παραμένει στο πλευρό των μαθητών και εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη με κάθε επιτυχία στον αγώνα που έχουν μπροστά τους. Δεσμεύεται επίσης ότι θα παρακολουθεί συστηματικά την κατάσταση μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος που εξακολουθεί να υπάρχει.    

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.