Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καταλήψεις

Καταλήψεις σχολείων στην Αργολίδα: Τι κρύβεται πίσω από τις ανακοινώσεις των παιδιών

Μια δεύτερη ανάγνωση των μαθητικών αιτημάτων - Απουσία στους καταληψίες που δεν θα μπουν από υπολογιστή να παρακολουθήσουν το τηλεμάθημα.

Απουσία θα παίρνουν όσοι μαθητές δεν παρακολουθήσουν το τηλεμάθημα που θα γίνεται υποχρεωτικά από αύριο στα υπό κατάληψη σχολεία, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι μαθητές που βρίσκονται στις καταλήψεις υποχρεούνται να μπουν από υπολογιστή και να παρακολουθήσουν το μάθημα αλλιώς θα τιμωρηθούν με απουσία.

Στην Αργολίδα τα υπό κατάληψη Γυμνάσια και Λύκεια είναι 13 και εντοπίζονται στους Δήμους Άργους - Μυκηνών και Ναυπλιέων.

Δεν έλειψαν και αυτή η περίπτωση όπου αναφέρεται πως προκλήθηκαν υλικές ζημιές από μικρότερους σε ηλικία μαθητές Γυμνασίου στο Ναύπλιο, τις οποίες θα κληθούν να πληρώσουν οι γονείς τους.

Μια δεύτερη ανάγνωση των μαθητικών αιτημάτων στα υπό κατάληψη σχολεία της Αργολίδας μπορείτε να διαβάστε στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

Πρωτοσέλιδο 1-10-2020

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.