Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Καταλήψεις: Ρίνγκ το προαύλιο Λυκείου με γονείς, μαθητές και καθηγητές. Ξύλο και καρέκλες (Video)

Πιάστηκαν στα χέρια στην Καλαμάτα, όταν μερίδα μαθητών διαφώνησε με την συνέχιση της κατάληψης και ζήτησαν να ανοίξει το σχολείο. Κλήθηκε η αστυνομία

Επεισοδιακό το πρωινό της Δευτέρας στο 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, το προαύλιο του οποίου μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν γονείς, καθηγητές και μερίδα μαθητών που διαφωνούν με την συνέχιση της κατάληψης ζήτησαν να ανοίξει το σχολείο.

Όπως μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης της Καλαμάτας υπήρξε ένταση και μάλιστα μαθητές πιάστηκαν στα χέρια με γονείς και καθηγητές, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Σύμφωνα με το best-tv.gr, όταν οι καθηγητές επιχείρησαν το πρωί να μπουν στους χώρους του 6ου Γενικού Λυκείου της Καλαμάτας, δέχθηκαν την επίθεση των μαθητών.

Στον έντονο λεκτικό διαπληκτισμό που ακολούθησε και τις ύβρεις, ένας γονέας επιχείρησε να μπει μέσα και να ανοίξει την πόρτα και οι… μαθητές του πέταξαν καρέκλες και τον χτυπούσαν, με συνέπεια να ακολουθήσει ο γενικός χαμός. Μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑB έφθασε στον χώρο, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.