Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καταφύγιο για τα αδέσποτα στην Ερμιονίδα

Καταφύγιο για τα αδέσποτα στην Ερμιονίδα

Τι αποκάλυψε ο δήμαρχος μιλώντας σε Γερμανικό μέσο.

Χθες στο Δημαρχείο Ερμιονίδας ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος συναντήθηκε με την Γερμανίδα δημοσιογράφο Regina Braungart όπου παραχώρησε συνέντευξη για το οξύτατο θέμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί έντονα τόσο τους μόνιμους ευαισθητοποιημένους δημότες όσο και τους φίλους της περιοχής από το εξωτερικό που περνούν αρκετούς μήνες του χρόνου στις εξοχικές κατοικίες τους στην Ερμιονίδα.

Καταφύγιο για τα αδέσποτα στην Ερμιονίδα

«Για τα αδέσποτα ζώα καταρτίζουμε πρόταση για την δημιουργία καταφυγίου φιλοξενίας, ώστε αυτά να βρίσκονται σε κατάλληλο περιορισμένο χώρο και να μην περιφέρονται ανεξέλεγκτα στους δρόμους. Έως ότου τακτοποιηθεί κάθε τεχνική και οικονομική εκκρεμότητα για την υλοποίηση του έργου αυτού, εξασφάλισα με προσωπική μου παρέμβαση τροφή για το Σωματείο Ζωόφιλων Ερμιονίδας "Αγάπη" που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο μας με προσωπικό κόπο και απεριόριστη αγάπη. Παράλληλα, ετοιμάζουμε χώρο προσωρινής φιλοξενίας για την οργανωμένη φροντίδα τους» τόνισε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας.

Η συνέντευξη του δημάρχου θα παρουσιαστεί σύντομα στο Schwäbisch.media.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.