Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Αστυνομική επιχείρηση

Καταδικασμένος στο Ναύπλιο πιάστηκε στο Τραγανό

Υπήρχε δικαστική απόφαση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, χθες το απόγευμα, στο Τραγανό Ηλείας.

Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών ενδοοικογενειακή βία.

Να σημειωθεί πως σε έρευνα που έγινε πρόσφατα για τη βία κατά των γυναικών διαπιστώθηκε μεγάλη αύξηση των περιστατικών κακοποίησης κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Στην έκθεση που δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατεί ανά νομό με βάση τις καταγγελίες που έχουν γίνει στη γραμμή SOS 15900.

Από τις 4.872 γυναίκες που ζήτησαν βοήθεια μέχρι και το Νοέμβριο του 2020, το 2,7% ήταν στο συμβουλευτικό κέντρο Τρίπολης που αντιστοιχεί σε έναν αριθμό 132 επί του συνόλου. Αντίστοιχα στην Πάτρα το ποσοστό επί του συνόλου είναι 3,7% (180 γυναίκες).

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.