Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Σκουπίδια γιοτ

Κάποιοι σκαφάτοι μετέτρεψαν σε χωματερή το λιμάνι του Ναυπλίου (Pics)

Έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την φιλοξενία που τους προσφέρθηκε.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 6ο Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων. 

Περισσότεροι από 450 εμπορικοί επισκέπτες από 31 χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Το φετινό Mediterranean Yacht Show μέτρησε 102 εγγεγραμμένα επανδρωμένα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπερνούσε τα 3,5 χλμ, τα οποία την κατέστησαν για μια ακόμη φορά τη μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση του είδους της σε αριθμό συμμετοχών και συνολικό μήκος σκαφών.

Εκτός όμως από το λαμπερό κομμάτι της έκθεσης κάποιοι «σκαφάτοι» δεν άφησαν τις κακές τους συνήθειες στην άκρη, και μη σεβόμενοι την πόλη που τους φιλοξένησε, εναπόθεσαν τα σκουπίδια τους όπου βρήκαν πρόχειρα. Ευτυχώς αυτοί ήταν λίγοι καθώς η πλειονότητα των συμμετεχόντων είχαν άψογη συμπεριφορά. Όμως μία μικρή μερίδα δεν τους μιμήθηκε...

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του Χαράλαμπου Κανταρτζή: 

Σκουπίδια γιοτ

Σκουπίδια γιοτ

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.