Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΑΚ Ναυπλίου

Κανονικά αγώνες σε όλα τα γήπεδα της Αργολίδας

Λύθηκε το πρόβλημα με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων - Παράταση ενός χρόνου από το υπουργείο.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Οκτ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Παράταση ενός χρόνου για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων έδωσε ο Υπουργός Αθλητισμού. Έτσι λοιπόν το πρόβλημα που είχε προκύψει λύθηκε και οι ομάδες θα αγωνίζονται πλέον κανονικά στα γήπεδα τους και όχι μόνο σε αυτά που έχουν άδειες.

Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. ΥΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΠΑΑΕ/408113/21902/2725/603/6.10.2017 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών, παρατείνεται η ισχύς των υφισταμένων κατά της δημοσίευσης της παρούσης άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων έως 31/08/2018 οι οποίες έληξαν 08/10/2017. Παρακαλούμε τα σωματεία να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πάρουν την άδεια διεξαγωγής των αγώνων τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018».

Επίσης σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας του Τμήματος Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατείνεται η ισχύ των αποφάσεων χορήγησης αδειών τέλεσης πάσης φύσεως αγώνων, που έχουν χορηγηθεί μέχρι 08/10/2017, στα αγωνιστικά τμήματα των αθλητικών φορέων χωρικής εμβέλειας Περιφέρειας Πελοποννήσου μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της παρούσας πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική νομοθεσία σχετικά με τη χρήση της αθλητικής εγκατάστασης. 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2