Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κανναβοτουρισμός στη δύσβατη χαράδρα. Βρέθηκαν 340 δενδρύλλια κάνναβης στην Κορινθία (Pics, Vid)

Είχαν ανάπτυξη από 40 έως 250 εκατοστά. Εκριζώθηκαν 340 δενδρύλλια κάνναβης. Εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας

Η δύσβατη χαράδρα στην Κορινθία έκρυβε το μυστικό της μεγάλης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης. Προφανώς οι καλλιεργητές δεν πήγαν εκεί για καναβοτουρισμό, αλλά για να κάνουν μεγάλες δουλειές, μακριά από ...αδιάκριτα μάτια.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες έφτασαν στην υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και έγινε ντου τα ξημερώματα της Παρασκευής για να βρεθούν τελικά οι αστυνομικοί μπροστά στη μεγάλη καλλιέργεια.

Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 340 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 40 έως 250 εκατοστών του μέτρου, καθώς και 40 κλώνοι κάνναβης αποψιλωμένοι.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

 

Στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ενεργείται προανάκριση για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.