Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημήτρης Καμπόσος μηχανοκίνητη παρέλαση στο Άργος

Καμπόσος: Επίθεση στη Μέρκελ για την απόφαση που «κόβει» τη μηχανοκίνητη παρέλαση στο Άργος

Ουρά αυτοκινήτων μήκους 17 χιλιομέτρων σχεδίαζε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών την 28η Οκτωβρίου. Πώς σχολιάζει την Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει αναστολή πάσης φύσεως παρελάσεων (Video).

Ακυρώθηκε η μηχανοκίνητη παρέλαση στο Άργος, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Ο λόγος μη διεξαγωγής της είναι η απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει πάσης φύσεως παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, για λόγους προστασίας της δημόσιας της υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμπόσος με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής που έφθασαν τις 846, η πορεία θα ξεπερνούσε τα 17 χιλιόμετρα.

Επίσης αναφέρθηκε στις ποινές που θα βάρυναν τους οργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες, με βάση το ΦΕΚ που εκδόθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), εκφράζοντας την λύπη του για την εν λόγω απόφαση.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών: «Αν στεναχωριέται η κυρία Μέρκελ και παρακαλάει να μην γίνονται τέτοιες παρελάσεις για να μην θυμίζουν τις θηριωδίες του Χίτλερ, εμείς δεν πειράζει αν την στεναχωρούμε γιατί έχουμε να θυμηθούμε τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, τις μαρτυρικές Λίμνες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καμπόσου για την ακύρωση της μηχανοκίνητης παρέλασης:

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.