Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καμπόσος εγκαλεί Λιμενάρχη για μεροληψία υπέρ Κωστούρου

Που ξεκινούν και που τελειώνουν οι παρατυπίες, σύμφωνα με τον Δήμο Άργους - Μυκηνών.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το λιμεναρχείο καταγγέλει ο Δημήτρης Καμπόσος, εγκαλώντας τον λιμενάρχη Ναυπλίου Παναγιώτη Κοντό ότι κάνει τα στραβά μάτια στις εργασίες του Δήμου Ναυπλιέων στις δικές του παραλίες, σε αντίθεση με όσα εκτυλίσσονται στον Δήμο του.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία ξεκίνησε με αφορμή την σημερινή σύλληψη ενός υπαλλήλου του Δήμου Άργους - Μυκηνών από περίπολο του λιμεναρχείου Ναυπλίου στο Κιβέρι, την ώρα που προέβαινε σε παρεμβάσεις στις παραλίες του χωριού.

Το λιμεναρχείο Ναυπλίου έκανε λόγο για παρανομίες, με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών να αντιδρά έντονα, βάζοντας στο στόχαστρο τον ίδιο τον λιμενάρχη.

Όπως σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους- Μυκηνών:

«Απροκάλυπτη εμπάθεια από πλευράς του Λιμενάρχη κ. Κοντού προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Την ώρα που στον όμορο Δήμο μας οι εργασίες στους αιγιαλούς συνεχίζονται και πολύ σωστά, ο κ. Κοντός βλέπει παρατυπίες μόνο στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Την στιγμή που η οικονομία παραπαίει λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και οι επιχειρήσεις  αγωνιούν για την έναρξη της τουριστικής σεζόν ο κ. Κοντός λειτουργεί με εφαρμογή της νομιμότητας κατά το δοκούν.

Οι φωτογραφίες που σας παραθέτουμε από τις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων είναι ενδεικτικές της εμπάθειας του Λιμενάρχη προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών καθώς στην Καραθώνα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χωρίς καμία σύλληψη!

Θα λογοδοτήσει σύντομα στον Υπουργό Ναυτιλία & Νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη».

Black friday home design

 

Σχόλια

Ευάγγελος Αλεξανδρής (χωρίς επαλήθευση) Σάββατο 30/05/2020 - 23:12

Εγώ βλέπω ένα απλό μηχάνημα επίστρωσης άμμου, περνά την άμμο από ένα δίχτυ που κρατά σκουπίδια και μεγάλες πέτρες, καθαρίζει δηλαδή. Αυτό λέγεται καθαρισμός αιγιαλού και δίνεται η άδεια στους διαχειριστές της αμμουδιάς, ιδιώτες χρήστες, να κάνουν τακτική και καθημερινή χρήση παρόμοιων μηχανημάτων ήπιας μορφής.
Εντελώς άλλο πράγμα είναι τα κατερπίλαρ βαρέως τύπου για την διαμόρφωση μεγάλων χωματουργικών έργων. Για να χρησιμοποιηθούν τέτοια σε δημόσιο χώρο, όπως είναι ο αιγιαλός, απαιτείται άδεια από τις αρμόδιες αρχές, με αιτιολόγηση. Αν μάλιστα υπάρχει και μετακίνηση υλικών, τότε χρειάζεται και ειδική μελέτη.
Αλήθεια, ποιος είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου και πώς χρηματοδοτείται; Από εκεί ξεκινά η εισαγγελική έρευνα και περιμένουμε το πόρισμα.

Ευάγγελος Αλεξανδρής (χωρίς επαλήθευση) Σάββατο 30/05/2020 - 23:15

Εγώ βλέπω ένα απλό μηχάνημα επίστρωσης άμμου στην Καραθώνα, περνά την άμμο από ένα δίχτυ που κρατά σκουπίδια και μεγάλες πέτρες, καθαρίζει δηλαδή. Αυτό λέγεται καθαρισμός αιγιαλού και δίνεται η άδεια στους διαχειριστές της αμμουδιάς, ιδιώτες χρήστες, να κάνουν τακτική και καθημερινή χρήση παρόμοιων μηχανημάτων ήπιας μορφής.
Εντελώς άλλο πράγμα είναι τα κατερπίλαρ βαρέως τύπου για την διαμόρφωση μεγάλων χωματουργικών έργων στο Κιβέρι. Για να χρησιμοποιηθούν τέτοια σε δημόσιο χώρο, όπως είναι ο αιγιαλός, απαιτείται άδεια από τις αρμόδιες αρχές, με αιτιολόγηση. Αν μάλιστα υπάρχει και μετακίνηση υλικών, τότε χρειάζεται και ειδική μελέτη.
Αλήθεια, ποιος είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου και πώς χρηματοδοτείται; Από εκεί ξεκινά η εισαγγελική έρευνα και περιμένουμε το πόρισμα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.