Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καμπάνα 6000 ευρώ στον Δήμο Ερμιονίδας για τα σκουπίδια

Για ποιό λόγο επιβλήθηκε το πρόστιμο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 2 Νοε. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Καμπάνα θα κληθεί να πληρώσει ο Δήμος Ερμιονίδας για μεταφορά στερεών αποβλήτων προς περαιτέρω διαχείριση σε μη αδειοδοτημένη για το σκοπό αυτό εγκατάσταση κατά παράβαση της ισχύουσας περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Η επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 6.000 ευρώ επιβλήθηκε, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιέυεται στην Διάυγεια με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2019, «διότι μεταφέρει προς περεταίρω διαχείριση (μεταφόρτωση) το σύνολο των στερεών αποβλήτων (μπλε, καφέ και πράσινος κάδος) που παράγονται εντός των ορίων του σε μη αδειοδοτημένη για το σκοπό αυτό εγκατάσταση (επιτρεπόμενοι προς μεταφόρτωση μόνο οι κωδικοί ΕΚΑ 20 01 08, 20 02 01, 17) κατά παράβαση της ισχύουσας περιβαλλοντικής νομοθεσίας με αποτέλεσμα τη δημιουργία κινδύνου υποβάθμισης του περιβάλλοντος κατά την έννοια των ορισμών του άρθρου 2 του Ν. 1650/86 (σχετ. 4)».

Ο Δήμος Ερμιονίδας καλείται με βάση την σχετική απόφαση, να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα και να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για συμμόρφωση του με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία για την αποφυγή δημιουργίας περαιτέρω κινδύνων για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.