Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις από την ΕΛΜΕ Αργολίδας

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο

Τι ζητούν οι καθηγητές

H ΕΛΜΕ Αργολίδας καλεί σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 1η Ιουνίου (7.30 μμ) στην πλατεία του Δημαρχείου Ναυπλίου. «Λέμε ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου και απαιτούμε την άμεση απόσυρσή του» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των εκπροσώπων των καθηγητών.

Για το ίδιο συλαλλητήριο έχει απευθύνει κάλεσμα και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. 

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα:

«Τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και της Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας χαιρετίζουν τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο  ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών,  μαθητών και γονέων, κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης 28-05-2020 το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρά, δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες στην ψήφισή του με πολλές  αρνητικές διατάξεις.

Καλούμε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και  ώρα 7.30 μμ στην πλατεία Δημαρχείου Ναυπλίου (Τριών Ναυάρχων) σε συγκέντρωση – ενημέρωση τους  συναδέλφους εκπαιδευτικούς του  νομού  μας, τους συλλόγους γονέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.