Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Καλαματιανό Big Brother με κοριούς, εισαγγελείς και παραιτήσεις!

Άνω κάτω το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη. Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς τα ήξερε όλα αλλά δεν είπε τίποτα στον Πέτρο Τατούλη μετά από παραίνεση του θύματος...
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 20 Μαρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Μεγάλος αδελφός έκανε την εμφάνισή του στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, η οποία κατήγγειλε την τοποθέτηση “κοριών” και υποκλοπές συνομιλιών!

Έτσι λοιπόν το πρωί της Τρίτης, αστυνομικοί ξήλωσαν και κατάσχεσαν τους επεξεργαστές από τους υπολογιστές προκειμένου να εντοπιστεί τυχόν σύστημα απομακρυσμένης συνακρόασης ή άλλου είδους παράνομο λογισμικό που επιτρέπει την παρακολούθηση όχι μόνο των e-mail αλλά και των συνομιλιών που γίνονταν στο γραφείο της.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συγκάλεσε εκτάκτως την Εκτελεστική Επιτροπή ζητώντας την παραίτηση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά η οποία και υπεβλήθη. Στην έκτακτη συνεδρίαση δεν έδωσε το παρών η κ. Αλειφέρη αν και εκλήθη εγκαίρως. Γι' αυτό τον λόγο και επειδή απέκρυψε από τον Περιφερειάρχη για το γεγονός, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας παρεπέμφθη σε απολογία.

Η δήλωση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Μαντά ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι είχε ενημερωθεί από την κα Αλειφέρη για την ύπαρξη συστήματος υποκλοπής, αρκετές μέρες πριν, καθώς και για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς από την ίδια, προκάλεσε κατάπληξη στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ο κ. Μαντάς παραδέχθηκε επίσης ότι δεν ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη έπειτα από σχετική συνεννόηση με την κα Αλειφέρη, η οποία επίσης δεν ενημέρωσε έγκαιρα τον Περιφερειάρχη, ως όφειλε.

Έπειτα από εισήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η Εκτελεστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:

  • την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στις οποίες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.
  • να καλέσει την κα Αλειφέρη να παράσχει όλες τις απαιτούμενες εξηγήσεις για τις μονομερείς της ενέργειες, που παραβιάζουν τόσο τη θεσμική δεοντολογία, όσο και το άρθρο 159 του Καλλικράτη, σύμφωνα με το οποίο ο Περιφερειάρχης είναι αυτός που εκπροσωπεί την Περιφέρεια δικαστικώς και εξωδίκως.

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις της κ. Αλειφέρη με την παράταξη Τατούλη, με την οποία και εξελέγη, δεν είναι και στα καλύτερα τους, αφού η ίδια έχει εκφράσει τελευταία την διαφωνία της σε μία σειρά θεμάτων, προετοιμάζοντας πιθανώς την υποψηφιότητά της για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Οιχαλίας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org