Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καλαμάτα ΣΕΓΑΣ

Καλαμάτα και ΣΕΓΑΣ μαζί για Παπαφλέσσεια και προπονητικό κέντρο

Στόχος η ανάβαθμιση των θεσμών και των υποδομών

Με εκπροσώπους του Μεσσηνιακού Γ.Σ., που αποτελεί τον ιστορικότερο, εν ζωή, Ελληνικό Σύλλογο, συναντήθηκε στο ιστορικό Δημαρχείο την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο ταμίας Χρήστος Ζερίτης και το μέλος του Συλλόγου και μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος, έγινε ενημέρωση του Δημάρχου για τη δραστηριότητα του ιστορικού Συλλόγου, ενώ κατατέθηκε υπόμνημα με αιτήματα που σχετίζονται τόσο με την οικονομική στήριξη τμημάτων του, όσο και με προτάσεις αναβάθμισης του μίτινγκ των Παπαφλεσσείων και των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Ο Δήμαρχος, τόνισε ότι ο Δήμος στο μέτρο των δυνατοτήτων του στέκεται αρωγός όλων των σωματείων της περιοχής. Εξέφρασε δε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αναβάθμιση των Παπαφλεσσείων, μέσω συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ. Επίσης ο κ. Βασιλόπουλος, εστιάζοντας και στις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο, επεσήμανε ότι εντός των στόχων που έχουν τεθεί, είναι η Καλαμάτα να αποτελέσει και πάλι προορισμό για την προετοιμασία αθλητών υψηλού επιπέδου.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.