Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τουριστικό Περίπτερο στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Εγκαταστάθηκε περίπτερο ηλεκτρονικής πληροφόρησης στο λιμάνι

Στόχος είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής για την παροχή ολοκληρωμένης ενημέρωσης στους επισκέπτες

Τοποθετήθηκε περίπτερο για την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής πληροφόρησης πολιτών και επισκεπτών στην κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας.

Η εν λόγω Πράξη αφορούσε στην κατασκευή του τουριστικού καταστήματος στην περιοχή της παραλιακής ζώνης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αυτοφερόμενη κατασκευή περιπτέρου (με δομή κοντέινερ), πρισματικής μορφής, με διαστάσεις βάσης 5,20μ. x 3,60μ. και ύψος 3,80μ., η οποία τοποθετήθηκε επί της κεντρικής προκυμαίας του λιμένα Καλαμάτας, στην προβολή της οδού Μαιζώνος.

Εντός του περιπτέρου θα τοποθετηθεί παγκάκι και εκατέρωθεν της βασικής πορείας διόδου του επισκέπτη θα δημιουργηθούν κατακόρυφες κατασκευές, για την τοποθέτηση των οθονών και των συστημάτων ηλεκτρονικής πληροφόρησης.

Επίσης, σε εξέλιξη είναι και το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού πληροφορικής και επικοινωνιών συστήματος ηλεκτρονικής πληροφόρησης πολιτών και επισκεπτών στην πόλη της Καλαμάτας», προϋπολογισμού 237.447,60 €.

Στόχος τα τουριστικά καταστήματα (το δεύτερο θα στεγάζεται στο ιστορικό Δημαρχείο) να αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής και να παρέχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επισκέπτες και στους κατοίκους για τουριστικά και πολιτιστικά θέματα της πόλης, μέσα από σύγχρονους διαδραστικούς και βιωματικούς τρόπους πληροφόρησης.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.