Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίδαυρος Ιανός αγροτικοί δρόμοι

Κακοκαιρία "Ιανός": Ζημιές στους αγροτικούς δρόμους της Επιδαύρου

Ο μεσογειακός κυκλώνας δημιούργησε αρκετά προβλήματα - Εντατικά εργάζονται τα συνεργεία του δήμου για την αποκατάστασή τους

Μπορεί ο "Ιανός" να περιφρόνησε - ευτυχώς - την Αργολίδα, όμως δεν την άφησε και χωρίς προβλήματα. Το πέρασμά του από την περιοχή της Επιδαύρου έφερε μια σειρά προβλημάτων στους αγροτικούς δρόμους. 

Επίδαυρος Ιανός αγροτικοί δρόμοι

Από χθες Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου αλλά και σήμερα Κυριακή αποκαταστάθηκαν σταδιακά οι ζημιές που υπέστη το αγροτικό δίκτυο από τον "Ιανό". 

Επίδαυρος Ιανός αγροτικοί δρόμοι

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι οι αγροτικοί δρόμοι ήταν καλοσυντηρημένοι, μια εργασία που έχει γίνει κυρίως από τα συνεργεία του Δήμου, ακούραστα, μεθοδικά και διακριτικά. 

Επίδαυρος Ιανός αγροτικοί δρόμοι

Φαίνεται ότι στο δήμο Επιδαύρου υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των Κοινοτήτων και των υπηρεσιών του δήμου χάρη στην οποία παράγεται έργο και αποκαθίστανται προβλήματα ετών. 

Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει μετά από κάθε μεγάλη νεροποντή το αγροτικό δίκτυο χρειάζεται αποκατάσταση σε πολλά σημεία.

Επίδαυρος Ιανός αγροτικοί δρόμοι

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.