Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο Άργους

Και τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αργολίδα - Βρέθηκε θετικό με το νέο μηχάνημα του νοσοκομείου Άργους

Ανδρας βγήκε θετικός στο νοσκομείο Άργους και τέθηκε σε κατ' οίκον καραντίνα.

Ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού διαγνώστηκε χθες στο νοσοκομείο Άργους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για άνδρα με τόπο κατοικίας στην Αργολίδα, ο οποίος τέθηκε σε κατ' οίκον καραντίνα με ήπια συμπτώματα. Δεν σχετίζεται με τα υπόλοιπα κρούσματα.

Αυτό είναι το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αργολίδα (τα δύο έχουν εξεταστεί σε άλλη περιφέρεια σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, αλλά έχουν δηλώσει διεύθυνση στο νομό).

Είναι επίσης το πρώτο που εξετάστηκε και βγήκε θετικό με το νέο μηχάνημα που παρελήφθη προσφάτως από το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, μετά από αγορά των δήμων Άργους - Μυκηνών και Ναυπλιέων. Συνολικά από το νέο μηχάνημα έχουν γίνει τρία τεστ μέχρι στιγμής. Τα υπόλοιπα δύο ήταν αρνητικά.

Η ύπαρξη του νέου κρούσματος επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας Κωνσταντίνο Κατσαρό, έπειτα από σχετική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.