Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Και πάλι μαζί … με Μουσική!

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 14 Ιουν. 2017
από admin

Πολυφωνία, φαντασία μαζί με την παιδική και νεανική δυναμική και εκφραστικότητα είναι τα συστατικά των συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Άργους - Μυκηνών. Μουσική συνυφασμένη με κείμενα, ζωγραφιές και παρτιτούρες μαθητών. Ήχοι πνευστών, εγχόρδων, κρουστών, νυκτών. Συνθέσεις κλασικές, παραδοσιακές, λαϊκές. Ηχοχρώματα Δύσης και Ανατολής.  

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», έγχορδα, πνευστά, κιθάρα  και  φυσικά πιάνο θα μας προσφέρουν πανδαισία ήχων και χρωμάτων.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο, θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής με Σκόρπια Παραμυθόφυλλα, από το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας, στα οποία θα διαβάσουμε  κείμενα από το «ημερολόγιο» του Ωδείου αλλά και των ίδιων των παιδιών που παίζουν και γράφουν για τη Μουσική τους εμπειρία. Τη βραδιά  θα ποικίλουν ήχοι οικείοι και γνωστές μελωδίες.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η γιορτή θα μεταφερθεί στη Ν. Κίο (στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου). Η απαλή αύρα, η μυρωδιά της Θάλασσας και η δροσιά της παιδικής ευαισθησίας μας προσφέρουν κάθε τέτοια εποχή μοναδική χαρά! Το Μουσικό Τμήμα μας  εκεί προοδεύει χρόνο με το χρόνο. Έτσι και η αισθητική απόλαυση από τις μαθητικές του συναυλίες αυξάνεται.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Αιθ. «Μέγας Αλέξανδρος»  θα σας γνωρίσουμε την Παρτιτούρα. Σελίδα με μουσικά σύμβολα που πρέπει να μάθουμε να «αποκρυπτογραφούμε»· και είναι απαραίτητο να την σεβαστούμε για να μας απελευθερώσει. Οδηγοί μας σ΄ αυτή την πορεία,  είναι κυρίως οι μικροί μαθητές Σολφέζ! από το Τμήμα μας στο Κουτσοπόδι, αλλά και μαθητές πιάνου από το ίδιο Τμήμα και από το  Άργος.  

Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 8.30 μ.μ.
 

Ετικέτες

Δημοτικό Ωδείο Άργους Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.