Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρώ» στο Αυτενεργώ.

Καγκουρώ μαθηματικοί στο Άργος!

Μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρώ» στο Αυτενεργώ.

Ο Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» θα γίνει και φέτος το Σάββατο 17 Μαρτίου (9 π.μ.) στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «αυτενεργώ» στο Άργος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό διαγωνισμό στον κόσμο με συμμετοχή 6 εκατομμυρίων μαθητών από 62 χώρες.

Η φιλοσοφία του διαγωνισμού βασίζεται στην αρχή ότι τα μαθηματικά είναι μία κουλτούρα που δεν πρέπει να απευθύνονται σε λίγους, αλλά να παρέχεται σε όλους, επειδή τα μαθηματικά καλλιεργούν τη σκέψη και φέρνουν πνευματική ικανοποίηση.

Τα θέματα του διαγωνισμού δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις μαθηματικών και δεν απευθύνονται μόνο σε όσους έχουν ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να τα αντιμετωπίσει κανείς.

Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό παίρνουν δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους, όπως το βιβλίο “ΚΑΓΚΟΥΡΟ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”,  και όσοι διακριθούν παίρνουν επιπρόσθετα βραβεία με βάση την επίδοσή τους.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Λυκείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και πώς μπορεί κανείς να εγγραφεί δείτε στο kangaroo.gr ή τηλεφωνήστε στο Aυτενεργώ στο τηλ. 27510-69680 καθημερινά 9 π/μ. – 2 μ.μ.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.