Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
JYSK: Μία μεγάλη αλυσίδα έρχεται στο Άργος και αναζητά προσωπικό

JYSK: Μία μεγάλη αλυσίδα έρχεται στο Άργος και αναζητά προσωπικό

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας και η διαδικασία αίτησης. Δείξτε αφοσίωση και θα συναντήσετε τις ευκαιρίες!

H JYSK, η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και σύντομα ένα νέο κατάστημα JYSK θα κάνει εγκαίνια στο Άργος.

Ίσως να αναρωτιέστε αν αξίζει κανείς να προσπαθήσει να γίνει μέλος ενός οργανισμού όπως είναι η JYSK. Πριν στείλετε λοιπόν το βιογραφικό σας είναι καλό να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία, την κουλτούρα της και το περιβάλλον εργασίας. Στην ενότητα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ η JYSK σας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της και σας καλεί να φανταστείτε τον εαυτό σας ως ενεργό μέλος του. Αν μια τέτοια σκέψη σας ενθουσιάζει  τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την αίτησή σας. Η JYSK έχει ήδη αναρτήσει αγγελίες για τη στελέχωση του καταστήματός της στο Άργος και μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

Αν λοιπόν είστε ένας ομαδικός παίκτης, πρόθυμος ν’ αγωνιστεί για τους στόχους της ομάδας, σας ενδιαφέρει η λιανική πώληση και η εξυπηρέτηση πελατών και θέλετε να γίνετε από την αρχή μέλος ενός επιτυχημένου οργανισμού, δεν έχετε παρά να κάνετε αίτηση για μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το κατάστημα της JYSK στο Άργος.

JYSK: Μία μεγάλη αλυσίδα έρχεται στο Άργος και αναζητά προσωπικό

 

Η JYSK ήρθε στην Ελλάδα το 2015 εν μέσω οικονομικής κρίσης και συνεχίζει να επενδύει στη χώρα μας επιταχύνοντας τους ρυθμούς ανάπτυξής της καθώς πολλά νέα καταστήματα ανοίγουν κάθε χρόνο.

Η JYSK είναι μια σκανδιναβική εταιρεία και αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές της, από το σκανδιναβικό design των προϊόντων της μέχρι τις αρχές και τις μεθόδους με τις οποίες επιλέγει, αξιολογεί, εκπαιδεύει και επιβραβεύει τους υπαλλήλους της. Διαθέτοντας περισσότερα από 2.900 καταστήματα και περίπου 24.000 υπαλλήλους σε 51 χώρες, η JYSK πιστεύει και βασίζεται στις δυνατές ομάδες οι οποίες, με την υποστήριξη, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δομές που τους παρέχει η εταιρεία, καταφέρνουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Για όλες τις ομάδες όμως, ανεξαρτήτως καταστήματος, πόλης και χώρας, οι σταθερές αξίες και η προτεραιότητα στον πελάτη αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς και εκφράζουν την εταιρική κουλτούρα της JYSK. 

JYSK: Μία μεγάλη αλυσίδα έρχεται στο Άργος και αναζητά προσωπικό

 

Σύμφωνα με την κυρία Ντόρα Αντωνάτου, HR Manager της JYSK Ελλάδας, το απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να εργαστεί στη JYSK είναι η διάθεση και η όρεξη. Όπως λέει η κυρία Αντωνάτου: «θα πρέπει αρχικά να υπάρχει ενδιαφέρον για τη λιανική πώληση – για όλα τα υπόλοιπα οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται εκτενώς.  Οι δεξιότητες είναι βέβαια σημαντικές αλλά μέσω ενός ολοκληρωμένου πλάνου εκπαίδευσης παρέχονται στους νεοπροσληφθέντες οι απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για να μπορέσουν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, μειώνεται η σύγχυση και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει ένα νέο περιβάλλον και ενισχύεται και η αυτοπεποίθηση».

Όπως αναφέρει η κυρία Αντωνάτου οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επέλεγε να εργαστεί για τη JYSK είναι πολλοί: «Η JYSK επενδύει πραγματικά στο προσωπικό της. Η φύση της δουλειάς είναι απαιτητική, από την άλλη πλευρά ωστόσο, προσφέρεται ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, οργανωμένο και με πολλές διαδικασίες, στο οποίο ο καθένας έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί και να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του. Παρέχεται εκπαίδευση σε όλους τους εργαζόμενους, κίνητρα και δυνατότητες επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης. Όπως λέμε στη JYSK, “Bring Dedication, Meet Possibilities”. Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον για τους υποψήφιους που τους ενδιαφέρει o κλάδος της λιανικής». 

Δείξτε αφοσίωση και θα συναντήσετε τις ευκαιρίες!

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.