Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λύκειο Επιδαύρου.

Ιταλική επέλαση στην Επίδαυρο

Αποφασίστηκε η ένταξη της Ιταλίας στο Δίκτυο Αρχαίου Δράματος και στο Λύκειο Επιδαύρου.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 22 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μετά την πρώτη ιταλοελληνική διάσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου και του Ιταλού Ομολόγου της, Ντάριο Φραντσεσκίνι, ο Γενικός Διευθυντής Τέχνης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Ιταλίας, κ.Onofrio Cutaia, επισκέφθηκε την Αθήνα, στις 18 και 19 Ιανουρίου.

Ο κ. Cutaia συναντήθηκε με την Υπουργό Πολιτισμού, παρουσία εκπροσώπων εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ, με σκοπό την υλοποίηση των προσανατολισμών και των προτεραιοτήτων που ορίστηκαν στο πρώτο ραντεβού στην Κέρκυρα.

Μεταξύ των συνεργασιών που διαμορφώθηκαν ανάμεσα στον Ιταλό Υπουργό Πολιτισμού, κ.Φραντσεσκίνι και την κα Κονιόρδου, είναι η επιστροφή της INDA (Istituto Nazionale Dramma Antico) στην Επίδαυρο, στις 17 και 18 Αυγούστου 2018, και η ένταξη της Ιταλίας στο Δίκτυο Αρχαίου Δράματος και στο Λύκειο Επιδαύρου.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org