Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Περιφέρεια Πελοποννήσου Σύσκεψη

Isobox και αναλώσιμα κατά του κορωνοϊού αγοράζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αποφάσεις στη σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα

Η αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου όλων των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς επίσης και η αγορά isobox για να εγκατασταθούν όπου αυτά κρίνεται ότι είναι αναγκαία, αποφασίστηκε στη σύσκεψη της επιτελικής επιτροπής της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη 18 Μαρτίου, στην Τρίπολη.

Στην ίδια σύσκεψη δόθηκαν από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα οδηγίες προς τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες -οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης- να οργανώσουν, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων Κέντρα Αιμοληψίας εκτός των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Οπως τονίστηκε, μέχρι αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες θα πρέπει να έχουν οργανώσει συσκέψεις όλων των φορέων της περιοχής τους προκειμένου να υπάρξει η προσφορά της αναγκαίας ποσότητας αίματος κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Τα εν λόγω Κέντρα Αιμοληψίας πρόκειται να οργανωθούν σε αίθουσες κεντρικών σχολείων, μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.