Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κέντρο Υγείας Κιάτου

Isobox από την ΠΕ Κορινθίας στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

Το παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης μαζί με υγειονομικό υλικό

Υγειονομικό υλικό προ ολίγων ημερών παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στο Διευθυντή κ. Τ. Χωρέμη. 

Το πρωί 15 Απριλίου παρέδωσε επίσης στον κ. Χωρέμη, σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Κιάτου, οικισμό τύπου isobox. Ύστερα από προμήθεια στο πλαίσιο αρωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, προς τη δημόσια δομή υγείας και στον αγώνα για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το isobox θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πρώτης υποδοχής ασθενών για την εξέταση πρωτίστως, ύπαρξης ύποπτων κρουσμάτων του ιου.

Το προσωπικό του ΚΥ Κιάτου και ο Διευθυντής ευχαρίστησαν  τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τον κ. Γκιολή όπου εκείνος με τη σειρά του συνέχισε να τονίζει τη σημαντικότητα της προσφορά όλων αυτών των «συναδέλφων» του στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε «ότι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε με τη μεγαλύτερη ασφάλεια προς όλους μας το μέγιστο αγαθό, την υγεία μας, είναι προτεραιότητά μας, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για εμένα τον ίδιο η στήριξή του με οποιοδήποτε τρόπο». 
 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.