Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Interactive Χειβιδόπουλος

Interactive Χειβιδόπουλος

Η ιστοσελίδα του συνδυασμού δίνει το βήμα στους πολίτες

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο συνδυασμός του Υποψηφίου Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Τάσσου Χειβιδόπουλου «Δυνατή Πόλη Ξανά», παρουσίασε την επίσημη ιστοσελίδα του, η οποία από σήμερα είναι ενεργή για όλο το κοινό.

Η ιστοσελίδα www.dinatipolixana.gr είναι ένας πρότυπος, εύχρηστος, διαδραστικός και χρήσιμος διαδικτυακός χώρος, μέσω του οποίου οι πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες που θέλουν, για τον συνδυασμό.

Interactive Χειβιδόπουλος

Πρωτοτυπία της ιστοσελίδας αποτελεί η ενότητα «Έλα στην ομάδα μας», μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης μπορεί να συμπληρώνει μια ειδική φόρμα και να βαθμονομεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ανάλογα με την περιοχή που κατοικεί, σε όλον τον Δήμο Άργους – Μυκηνών. Στη συνέχεια, οι φόρμες αυτές αποστέλλονται στους διαχειριστές της σελίδας και αξιολογούνται, μαζί με αυτές που ήδη συμπληρώνονται από τους πολίτες, μέσω της εκστρατείας «Πες μας τη γνώμη σου», στα ειδικά διαμορφωμένα έντυπα - ερωτηματολόγια.

Πρόκειται δηλαδή για μια interactive συνεργασία του Τάσσου Χειβιδόπουλου με όλους τους πολίτες που θα μπουν στη διαδικασία να συμπληρώσουν τη συγκεκριμένη φόρμα, καθώς όλοι μαζί θα συναποτελέσουν τους διαμορφωτές του τελικού προγράμματος του συνδυασμού.

Interactive Χειβιδόπουλος

Ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας Γιάννης Σουλτανίδης (Positive Designlab) παρουσίασε και ανέλυσε όλη τη φιλοσοφία της, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια πρότυπη και επαγγελματική δουλειά, μοναδική στον Δήμο Άργους – Μυκηνών και η οποία αποτελεί μια πηγή χρήσιμων πληροφοριών, τις οποίες οφείλει να γνωρίζει ο κάθε πολίτης, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον συνδυασμό #Δυνατή Πόλη Ξανά.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.