Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ικανοποιημένος ο Κωστούρος με την επιτυχία Νίκα για το ΚΕΜΧ

Ικανοποιημένος ο Κωστούρος με την επιτυχία Νίκα για το ΚΕΜΧ

Τι δηλώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων για το αποτέλεσμα της συνάντησης Νίκα με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου.

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μετά την ανακοίνωση Νίκα, για την επικείμενη υπογραφή του χρησιδανείου μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το ΚΕΜΧ.

Σύμφωνα με τον κο Νίκα και με βάσει τα όσα αναφέρει το επίσημο site της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το στρατόπεδο Ναυπλίου παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια για να μετατραπεί σε Περιφερειακό Διοικητικό Κέντρο. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων πάντως, όπως φαίνεται από τη δήλωση του, συνεχίζει να διεκδικεί ένα κομμάτι και για το δήμο.

Όπως σημειώνει επί λέξει ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Περιφέρεια και Δήμος προχωρούν μαζί στην επόμενη μέρα που έχει πολύπλευρη και πολυδιάστατη αξιοποίηση του στρατοπέδου του Ναυπλίου. Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας, με τα πρώτα βήματα να είναι σταθερά και αισιόδοξα. Η δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την παραχώρηση του στρατοπέδου του Ναυπλίου στην Περιφέρεια και τον Δήμο, σηματοδοτεί μία άλλη προοπτική για όλη την περιοχή. Συνοδοιπόροι λοιπόν για να κερδίσουμε αυτό που αξίζει για την πόλη μας».

Να σημειωθεί πως στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας δεν διευκρινίζεται αν στο ΚΕΜΧ θα συστεγαστούν και υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων, έπειτα από συνεννόηση, ούτε αν η παραχώρηση θα αφορά όλο το στρατόπεδο ή μέρος αυτού (που είναι και το πιθανότερο).

Ο πολιτικός μηχανικός της Π.Ε. Αργολίδας Γιώργος Μουταφίδης είναι αυτός που θα επεξεργαστεί από κοινού με παράγοντες του υπουργείου τις λεπτομέρειες ως προς τους χώρους που είναι αναγκαίοι προκειμένου να στεγαστούν στο εν λόγω στρατόπεδο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.