Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
νόσος του Crohn

Ιατρική ημερίδα στο Άργος

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας προσκαλεί τα μέλη του σε μία επιστημονική εκδήλωση για την ελκώδη κολίτιδα και τη νόσο του Crohn.

O Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση με Θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΚΩΔΟΥΣ ΚΟΛΙΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ CROHN". 

Η ελκώδης κολίτιδα και νόσος του Crohn ανήκουν σε μια ομάδα φλεγμονωδών παθήσεων των εντέρων, οι οποίες έχουν άγνωστη αιτιολογία και για το λόγο αυτό ονομάζονται ιδιοπαθείς (Ιδιοπα-Θής Φλεγμονώδης Νόσος των Εντέρων ή ΙΦΝΕ). 

Οι παθήσεις αυτές όταν διαγνωστούν συνήθως ακο-λουθούν πορεία εξάρσεων και υφέσεων με βασικά συμπτώματα: διάρροια, απώλεια αίματος, κοιλιακό άλγος, συρίγγια και συνοδές εκδηλώσεις τόσο από το έντερο όσο και από άλλα όργανα. 

Είναι ενδιαφέρον το ότι οι παθήσεις αυτές μπορούν να προσβάλλουν οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και είναι ανοικτή για τους ασθενείς με ΙΦΝΕ και τους συγγενείς τους, αποσκοπώντας στην υπεύθυνη ενημέρωση για δύο νοσήματα χρόνια, με παγκόσμια κατανομή, σημαντικές οικονομικές και άλλες επιπτώσεις. Θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας, ώστε οι εκλεκτοί μας ομιλητές να μοιραστούν μαζί σας τη σύγχρονη διεθνή γνώση.

Ημερίδα ΙΣΑ

Ημερίδα ΙΣΑ

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.