Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάξη φροντιστήριο

Ιανός: Θα βάλουν λουκέτο τα φροντιστήρια της Αργολίδας την Παρασκευή και το Σάββατο;

Σε επίπεδο συστάσεων η αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών δομών εκπαίδευσης, την ίδια στιγμή που ο νομός μπαίνει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω κακοκαιρίας.

Τον δρόμο που ακολούθησαν οι Δήμοι Άργους - Μυκηνών και Ναυπλιέων προτείνει να ακολουθήσουν και τα φροντιστήρια της Αργολίδας, το τοπικό επαγγελματικό σωματείο, και να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανός» που φθάνει απειλητικός στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα το Επαγγελματικό Σωματείο Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Αργολίδας, συστήνει τα φροντιστήρια να εναρμονιστούν με την απόφαση των Δημάρχων Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 18/9/2020 και Σάββατο 20/9/2020 λόγω πρόβλεψης της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας πολιτικής προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την Αργολίδα από το πρωί της Παρασκευής, με το σκηνικό του καιρού να διαφοροποιείται σημαντικά από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. 

Ήδη αποφασίστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι νομοί Αρκαδίας και Μεσσηνίας από το απόγευμα της Πέμπτης και οι νομοί Αργολίδας και Αρκαδίας από το πρωί της Παρασκευής.
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.