Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Δάκος

Η ζημιά από τον δάκο στην Αργολίδα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ!

Μισό δις € κόστισαν φέτος οι καθυστερήσεις στη δακοκτονία, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη.

Μισό δις € κόστισαν φέτος οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στη δακοκτονία, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη. 

Μάλιστα όπως δηλώνει ο βουλευτής η ζημιά στην Αργολίδα ξεπερνά το 1.000.000 εκατομμύριο ευρώ.

Και προσθέτει: «Τώρα δεσμεύονται ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει επιτέλους η νομοθετική αλλαγή που έχω ζητήσει, μαζί με άλλους Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ήδη από τις αρχές του έτους. Ζητήσαμε να είναι υποχρεωτική η δακοκτονία με έναρξη τον Απρίλιο κάθε χρονιάς.

Όπως επισημαίνει ο Γ. Μανιάτης: «Παρά τις προσπάθειες τόσο της ΔΑΟΚ Αργολίδας, όσο και μεμονωμένων παραγωγών σε όλη την Αργολίδα, δυστυχώς και φέτος οι ελαιοπαραγωγοί μας θα δουν τρομακτική μείωση στο εισόδημά τους, λόγω μειωμένης παραγωγής και ποιότητας».

«Έχω ζητήσει από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να προχωρήσει άμεσα σε εκτίμηση της ζημιάς, ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί μας. Οι ευθύνες είναι τραγικές και είναι μόνο της Κυβέρνησης. Να τις αναλάβει», καταλήγει ο βουλευτής.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.