Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η τροχαία έπιασε τον κλέφτη που έκανε τσαμπουκά

Η τροχαία έπιασε τον κλέφτη που έκανε τσαμπουκά

Είχε ρημάξει αυτοκίνητα και ταξίδευε ανέμελος

Την ψυλλιάστηκε ότι δεν θα του βγει σε καλό ο τροχονομικός έλεγχος και έκανε τσαμπουκά στους τροχονόμους.

Όμως δεν κατάφερε να τους πείσει για το …δίκιο του και κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι αυτός ήταν ο κλέφτης των αυτοκινήτων τις προηγούμενες μέρες.

Οι τροχονόμοι σταμάτησαν στην Τρίπολη το αυτοκίνητο του 26χρονου αλλοδαπού και τον συνέλαβαν για απείθεια και τροχονομική παράβαση.

Στο τμήμα ανακάλυψαν τελικά μετά από μεθοδική έρευνα ότι ήταν υπεύθυνος για δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Τρίπολη, σε γύρω χωριά αλλά και στους γειτονικούς νομούς Ηλείας και Αχαΐας. 

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2019 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα του μηνός Ιουλίου 2019 έως και την 13.11.2019, στην Τρίπολη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, καθώς και στους νομούς Ηλείας και Αχαΐας, διέπραξαν συνολικά:
δύο (2) κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, 
έξι (6) κλοπές-διαρρήξεις και πέντε (5) απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων οχημάτων, από τα οποία αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα, καθώς και 
δύο (2) κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας τροχοφόρων, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, κατηγορείται και μία (1) 20χρονη ημεδαπή, για τη συμμετοχή της στην κλοπή του ενός εκ των ανωτέρω οχημάτων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 26χρονου και την  εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.