Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εύβοια πλημμύρες

Η τραγωδία στην Εύβοια συνεχίζεται: 8ος νεκρός!

Ο νεκρός που εντοπίστηκε λίγες ώρες πριν στην θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου είναι δυστυχώς ο 72χρονος που αγνοούταν - Είχε παρασυρθεί από την υπερχείλιση του Λήλαντα ποταμού

Δυστυχώς η τραγωδία που ζει η Εύβοια μετά τις φονικές πλημμύρες του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται, αφού καταγράφηκε ο 8ος νεκρός. Αναγνωρίστηκε πριν λίγη ώρα, από τους οικείους του ο 72χρονος, που αγνοείτο από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα.

Ο 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός και περισυνελέγη το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου. Πρόκειται για τον όγδοο νεκρό από τις φονικές πλημμύρες.

Σημειώνεται ότι ο 72χρονος όπως και μία 73χρονη είχαν παρασυρθεί στη θάλασσα από υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα. Η 73χρονη εντοπίστηκε χθες σώα και περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου από πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.