Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Οδός Αγαμέμνωνος Αγία Τριάδα σβησμένες πινακίδες

Η ταλαίπωρη πινακίδα της Αγίας Τριάδας και ο ... ταχυδρόμος (Pics)

Μυστήριο παραμένει ποιός και γιατί αποφάσισε να βάλει σβηστήρι στην Αγαμέμνωνος.

Λύση συνεχίζουν να ζητούν κάτοικοι της οδού Αγαμέμνωνος στην Αγία Τριάδα αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από τότε που κάποιος ιδιώτης αποφάσισε να σβήσει το όνομα της οδού από τις πινακίδες, για άγνωστο λόγο.

 

Με νέα επιστολή στην στήλη «Παράπονα», που συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες, περίοικος απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τον Δήμο Ναυπλιέων ζητώντας να αντικαταστήσει τις πινακίδες που ανέγραφαν την σβησμένη οδό, καθώς -όπως επισημαίνει- εμφανίζονται προβλήματα με την παράδοση δεμάτων από τις ταχυδρομικές υπηρεσίες:

Aς ενεργήσει άμεσα ο Δήμος Ναυπλιέων προς αντικατάσταση των πινακίδων που αναγράφουν την οδό Αγαμέμνωνος με τον αριθμό στις κατοικίες από την αρχή έως το τέλος της οδού, στην Αγία Τριάδα, οι οποίες έχουν σβηστεί από κάποιους για το δικό τους συμφέρον με αποτέλεσμα οι ταχυδρομικές υπηρεσίες να μην βρίσκουν την συγκεκριμένη οδό, με καθυστέρηση δεμάτων και γραμμάτων. Ήδη οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν οριστική λύση.

 

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.