Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η πρώτη ποιητική συλλογή του Γιάννη Σκούρα «Φως στην ψυχή»

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Γιάννη Σκούρα στον «Παλαμήδη»

«Φως στην Ψυχή»

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου «Ο Παλαμήδης», Σταϊκοπούλου 52, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Γιάννη Σκούρα «Φως στην Ψυχή».

Ο Γιάννης Σκούρας γεννήθηκε στο Νέο Ηραίο και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το θέατρο και την μουσική… εκφράσεις της τέχνης που τον οδήγησαν στην ποίηση.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» συνυφασμένος με τον πολιτισμό, δίνει βήμα σε έναν νεοεμφανιζόμενο ποιητή να εκθέσει το πόνημά του.

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (Ε.Σ.Λ.Α.) αγκαλιάζει τον Γιάννη Σκούρα, τον καλοδέχεται και τον προτρέπει να δημιουργεί.
Το έργο του ποιητή θα παρουσιάσει η συγγραφέας Μαίρη Παναγιώτου και θα συνδράμουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (Ε.Σ.Λ.Α.) Γιώργος Κόνδης και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» προσκαλεί τα μέλη του σε μια ενδιαφέρουσα βραδιά γνωριμίας με έναν νέο ποιητή.
Αντί δώρου, οι συντελεστές θα προσφέρουν τις ανησυχίες του ποιητή…

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.