Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η πρώτη δήλωση του Γιάννη Ανδριανού για την επανεκλογή του στο anagnostis.org (Vid)

Η πρώτη δήλωση του Γιάννη Ανδριανού για την επανεκλογή του στο anagnostis.org (Vid)

Σηκώνει μανίκια ο επανεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 8 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με σηκωμένα μανίκια ξαναπιάνουμε το νήμα των έργων και της δημιουργίας και των θετικών παρεμβάσεων για τον τόπο μας. Με αυτή τη δήλωση στο anagnostis.org ο Γιάννης Ανδριανός δεσμεύεται μετά την επανεκλογή του ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Αργολίδα, η οποία θεωρεί ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

 

Η δήλωση Ανδριανού 

Οι πολίτες έδωσαν απόψε με την ψήφο τους ισχυρή αυτοδύναμη εντολή τετραετίας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να εφαρμόσουμε χωρίς συμβιβασμούς το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την ανάπτυξη της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας. 

Οι πολίτες απαιτούν ειλικρίνεια, σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Απαιτούν την αποκατάσταση της κανονικότητας, της εμπιστοσύνης, της ομόνοιας μεταξύ των Ελλήνων. Και αυτό το ηχηρό αίτημα οφείλουμε να το κάνουμε πράξη. 

Η Αργολίδα για μια ακόμα φορά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου για τη μεγάλη τιμή της επανεκλογής μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να μεταφέρω δυνατά τη φωνή του τόπου μου στην κεντρική πολιτική σκηνή και να επιδιώκω τη συνένωση δυνάμεων για όσα αξίζει και δικαιούται η Αργολίδα.

Από Δευτέρα, με σηκωμένα μανίκια ξαναπιάνουμε το νήμα των έργων και της δημιουργίας και των θετικών παρεμβάσεων για τον τόπο μας.
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.