Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γιάννης Γεωργόπουλος

Η πρώτη δήλωση του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου στο anagnostis (Vid)

Πετύχαμε ένα πολύ μεγάλο άθλο - Θέλουμε να δούμε τί παραλαμβάνουμε για να ξεκινήσουμε
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 2 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο νέος δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στο anagnostis.org, έχοντας εξασφαλίσει την εκλογή του με ποσοστό 59,14%

Ο κος Γεωργόπουλος αφού ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτό τον μεγάλο άθλο, -όπως ο ίδιος λέει-, τονίζει ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει με την ανάληψη των καθηκόντων του είναι ένας διαχειριστικός έλεγχος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Η δήλωση Γεωργόπουλου:

Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Οι δημότες αγκάλιασαν την παράταξή μας, αγκάλιασαν την πρότασή μας και μας ανέθεσαν να διαχειριστούμε τις τύχες του δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Νοιώθουμε πολύ μεγάλη ευθύνη και ευθείς αμέσως θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία, ώστε την 1η Σεπτέμβρη να είμαστε πανέτοιμοι για να αναλάβουμε την διαχείριση στο δήμο Ερμιονίδας.

Τα πρώτα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθούμε θα είναι να αποκαταστήσουμε τη σχέση με τους υπαλλήλους του δήμου. Και παράλληλα να κάνουμε μία καταγραφή και απογραφή της υπάρχουσας κατάστασης στο δήμο. Έναν έλεγχο των πάντων για να δούμε πού βρίσκεται η κατάσταση.

Γιατί έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει καταγγελίες. Θέλουμε να δούμε τί παραλαμβάνουμε για να ξεκινήσουμε τη δική μας θητεία.

Θέλω  ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν και ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και τους υποψηφίους μου οι οποίοι με πολύ κόπο, αυταπάρνηση και αγώνα πέτυχαν αυτό το πολύ μεγάλο ποσοστό, αυτό το μεγάλο άθλο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.