Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Διεθνής Τουριστική Εκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020)

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί τις επιχειρήσεις στη Μόσχα!

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση (ΜΙΤΤ 2020)

Ανοιχτή πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις και τους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό απευθύνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), το τριήμερο 17 με 19 Μαρτίου και στην οποία η Περιφέρεια θα μετάσχει με δικό της περίπτερο.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας σχετική αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό. Η Πελοπόννησος, με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της, στοχεύει στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας.

Η Διεθνής Τουριστική Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), εντάσσεται στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως. Στοχεύει στη προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια από τις αγορές στόχευσης, η οποία έχει δείξει έμπρακτα την προτίμησή της για τον προορισμό. Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση είναι να προβληθεί ο θρησκευτικός τουρισμός και ο τουρισμός υψηλών προδιαγραφών και πολυτελείας.
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.