Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την ανάπλαση του Ψαρομαχαλά

Τι θα περιλαμβάνει το έργο και ποιές οδούς αφορά.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 20 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εγκρίθηκε το έργο με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑ (ΝΑΥΠΛΙΟ)» Παπανικολάου ,Φωτομάρα και καθέτων, προϋπολογισμού 1.162.000,00 ευρώ, χρήματα τα οποία εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο ανάπλασης αφορά στην πεζοδρόμηση και αναβάθμιση της περιοχής του Ψαρομαχαλά και περιλαμβάνει την πλακόστρωση της, την επισκευή των μαρμάρινων ή τσιμεντένιων σκαλοπατιών στις δρομόσκαλες, την ανάδειξη των αρχαίων κρηνών ,την επισκευή ή συμπλήρωση των δικτύων αποχέτευσης ομβρίων ή λυμάτων, την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και των φωτιστικών σωμάτων καθώς και την ανάδειξη των ιστορικών στοιχείων και κατασκευών.

Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συμβάλλει στην στρατηγική της λειτουργικής ενοποίησης της παλαιάς με τη νέα πόλη του Ναυπλίου, ιδιαίτερα δε στην ανάδειξη υποβαθμισμένων και ταυτόχρονα παραδοσιακών τμημάτων της παλιάς πόλης.

 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.