Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Η παράταξη Κωστούρου θέλει δημοτικό συμβούλιο για το λουκέτο στα επείγοντα

Επόμενη Μέρα: Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 23 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων το θέμα της κατάργησης του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου, καλεί με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα». Πρόκειται για την παράταξη του ίδιου του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, η οποία, όπως λέει παρακολουθεί το θέμα και είναι σε επαφή και συνεργασία με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την σπουδαιότερη δομή υγείας του δήμου.

Η δημοτική παράταξη θεωρεί ότι «καμία ενέργεια η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου δεν είναι αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο έχει και στο παρελθόν αναλάβει πρωτοβουλίες».

Και προτρέπει: «Πρέπει να είμαστε πάντα εξαιρετικά προσεκτικοί στις εκφράσεις μας για να μη διαταραχτεί η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και στο νοσοκομείο. Σχέση που με υπεράνθρωπες προσπάθειες έχει δημιουργήσει το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της δομής. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη».

Εντωμεταξύ, χωρίς να διευκρινίζει πού αναφέρεται, καταλήγει: «Το ατομικό πολιτικό συμφέρον δεν πρέπει να είναι ποτέ πάνω από το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Η παραπληροφόρηση και η μικροπολιτική εκμετάλλευση τέτοιων κρίσιμων θεμάτων καταδεικνύει την ποιότητα του προσώπου».

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του ίδιου του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Από χθες που δημοσιοποιήθηκε το σοβαρό αυτό θέμα, σιγά σιγά, μετά το πρώτο ξάφνισμα, αρχίζουν οι φορείς να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητά του. Πρώτοι αντέδρασαν οι εργαζόμενοι, για να ακολουθήσουν το ΚΚΕ το οποίο με τον δικό του τρόπο άρχισε να ενημερώνει τον κόσμο και η δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά.
 

 

 

Πρωτοψάλτη

ΛΕΛΕΚΙΟΣ ΦΙΕΣΤΑ 2019

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org