Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Η παραλία της Πελοποννήσου που κλείστηκε το ραντεβού με τους εξωγήινους

Η παραλία της Πελοποννήσου που κλείστηκε το ραντεβού με τους εξωγήινους (Vid)

Η αυτοσχέδια διαστημική βάση και η προσγείωση του UFO που δεν έγινε λόγω... συνωστισμού!

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης αναστατώνεται από δεκάδες άγνωστους επισκέπτες που κατακλύζουν την ήσυχη παραλία της περιοχής.

Ένα φορτηγό κουβαλάει βαρέλια στην παραλία και οι επισκέπτες δημιουργούν ένα μεγάλο κύκλο και είναι έτοιμοι να βάλουν και φωτιές το βράδυ προκειμένου αυτός ο κύκλος να είναι ορατός από μακριά.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι που το μυστήριο λύνεται.

Μια ομάδα ανθρώπων ισχυρίζεται πως έχει κλείσει ραντεβού με εξωγήινους στο συγκεκριμένο σημείο και η είδηση διαδίδεται γρήγορα μέσα από τα social media.

Κάποιοι είναι πεπεισμένοι πως αυτό θα συμβεί, άλλοι πάλι επισκέπτονται το σημείο από περιέργεια ενώ κάποιοι άλλοι για να διασκεδάσουν την όλη κατάσταση.

Η νύχτα λοιπόν έρχεται και τότε αυτή η αυτοσχέδια βάση προσγείωσης του UFO παίρνει κυριολεκτικά φωτιά έτοιμη να υποδεχθεί το αγνώστου προέλευσης αντικείμενο.

Δυστυχώς για τους φίλους των UFO κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και η όλη επιχείρηση υποδοχής των εξωγήινων στέφεται από αποτυχία.

Η εμπειρία αυτή όμως θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς και κυρίως στους κατοίκους της περιοχής.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται πως το ραντεβού με τους εξωγήινους πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση μίας ημέρας και το δικαιολογούν ότι αυτό συνέβη λόγο του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Σήμερα το απομεινάρι αυτής της αυτοσχέδιας διαστημικής βάσης χρησιμοποιείται από κάποιους ως πίστα αγώνων.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ετοίμασε η Up Stories:

 

ΥΓ: Οι πληροφορίες και το κείμενο βασίζονται σε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Το βίντεο είναι προϊόν ψηφιακής προσομοίωσης του αναφερόμενου γεγονότος.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.