Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η μακεδονία είναι Ελληνική

Η ομορφιά του αγώνα στο Ναύπλιο

Του Νίκου Λυγερού
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 16 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο Ναύπλιο, η ομορφιά του αγώνα είναι φανερή γιατί κάθε κίνηση είναι και μια πράξη που αφορά στον Ελληνισμό. Έτσι το γεγονός ότι οι άνθρωποι της περιοχής παλεύουν και αυτοί για το θέμα της Μακεδονίας, είναι όχι μόνο σημαντικό αλλά και ενδεικτικό για το βλέμμα του Ελληνισμού, που ποτέ δεν σταματά στον τοπικισμό και είναι έτοιμος να παλέψει για γεγονότα που γίνονται στα σύνορα, ενώ βρίσκονται σε τόσο μεγάλη απόσταση. Αυτό δεν είχε υπολογίσει η κυβέρνηση με την προπαγάνδα της. Θεώρησε ότι ο καθένας θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα δικά του κι ότι τα εθνικά θέματα δεν τον αφορούν.

Όμως εδώ στο Ναύπλιο και στη γύρω περιοχή βέβαια, βρεθήκαμε με ανθρώπους που ανησυχούν και παλεύουν για την Μακεδονία, γιατί δεν εμπιστεύονται πια κανένα στέλεχος της κυβέρνησης, αφού κατάλαβαν ότι το καθένα δεν είναι τίποτα άλλο από κομματόσκυλα που όχι μόνο δεν έχουν ιδέα από γεωπολιτικά δεδομένα, αλλά θεωρούν επίσης ότι η πορεία τους είναι ανεξάρτητη από αυτά.

Έτσι όταν αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν πατριώτες ανάμεσα στους δημότες τότε συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για μία ευθύνη, ειδικά απέναντι στους εχθρούς της πατρίδας που δεν λογαριάζουν τίποτα. Στο Ναύπλιο είδαμε πατριώτες που δεν πρόκειται να ξεχάσουν τίποτα από τους εφιάλτες της Βουλής των Ελλήνων.

Νίκος Λυγερός

Νίκος Λυγερός

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.