Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σιδέρης Τατούλης

Η ΝΔ καλεί σε απολογία Σιδέρη και όσους γύρισαν την πλάτη στο Νίκα

Ο Αυγενάκης προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα

Σε γραπτή απολογία κάλεσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, τα στελέχη στην Πελοπόννησο που δεν υπάκουσαν στις επιταγές του κόμματος να στρατευθούν με την επιλογή Νίκα και εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη.

Η πρόσκλησε στάλθηκε στον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας και Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Βασίλη Σιδέρη, στους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας Απόστολο Παπαφωτίου και Γιώργο Πετρίτση, και στους Περιφερειακούς Συμβούλους Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα και Απόστολο Γκούνη.

Στη σχετική «κλήση» που τους κοινοποιήθηκε γίνεται λόγος για αντι-δεοντολογική συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές περιφερειακές εκλογές και τις ήδη γνωστές σε αυτούς αποφάσεις του κόμματος για στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν διαγραφές, ένα πολύ πιθανό σενάριο, με το οποίο πάντως ο ίδιος ο Παναγιώτης Νίκας έχει εκφράσει δημόσια την αντίθεσή του.

Όπως αναφέρει η κλήση σε γραπτή απολογία που έλαβαν οι πέντε:

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής πρόσκλησης του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Τάσου Γαϊτάνη, στην οποία δεν ανταποκριθήκατε, καλείστε σε γραπτή απολογία, σχετικά με την αντι-δεοντολογική σας συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα. Kαλείστε να αποστείλετε την γραπτή σας απολογία, έως την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, στον Γραμματέα της ΠΕ της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην παρακάτω διεύθυνση: gram_pe@nd.gr.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. –Βουλευτής Ηρακλείου.

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.