Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Η Μεγαλοοικονόμου ...στέλνει την Βούλτεψη στην Επίδαυρο!

Μεγαλοοικονόμου κατά Βούλτεψη: «Έχεις ταλέντο, σε περιμένει η Επίδαυρος και το Εθνικό Θέατρο»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 19 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με τη Σοφία Βούλτεψη τα έβαλε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και από το βήμα της Βουλής την προέτρεψε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο.

«Άκουσα την βουλτεψιάδα, σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Έχετε ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπατε», είπε, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον προεδρεύοντα Γιώργο Λαμπρούλη που της συνέστησε να είναι περισσότερο προσεχτική στις εκφράσεις της.

«Πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει», συνέχισε η κ. Μεγαλοοικονόμου, αρνούμενη να ανακαλέσει.

Νωρίτερα η βουλευτής της ΝΔ είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι «είχε μαράζι να κάνει τον Ζόραν Ζέεφ πρωτοξάδερφο του Μεγαλέξανδρου».

Ταυτόχρονα, η Σ. Βούλτεψη ειρωνεύτηκε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα της Ελενας Κουντουρά, λέγοντάς τους: «Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα τα δίνετε όλα για τους ξενιστές. Οι ξενιστές είναι οι οργανισμοί φυτικοί ή ζωικοί στο εσωτερικό του οποίου ζει ένας άλλος οργανισμός που τρέφεται από αυτόν. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους που ήρθαν και σας στήριξαν για συμφωνία Πρεσπών», εξήγησε η Σοφία Βούλτεψη.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org